Nutriční hodnoty (Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 113 kJ / 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,87 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,03 g |
| Sacharidy | 64,43 g |
| – cukry | 58,99 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 4 ks 4 ks řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku octa | Ocet lihový | 125 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
| pár zrnek zrnek fenyklu | Fenykl hlíza | |
| je možné použít koření podle chuti | Pepř černý |