Nutriční hodnoty (Ravioli plněné masem s italskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 749 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 28,12 g |
– nasycené | 6,52 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 9,55 g |
–– polynenasycené | 4,45 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 177,40 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
asi 250 g 250 g masa | Vepřová kýta | 250 g |
špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
koriandr | Koriandr semena | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
500 g 500 g pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 500 g |
koření na pizzu Vitana | Provensálské koření | |
kostka kostka bujónu | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská |