Nutriční hodnoty (Ravioli plněné masem s italskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 749 kJ / 1 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
| Tuky | 28,12 g |
| – nasycené | 6,52 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 9,55 g |
| –– polynenasycené | 4,45 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 618 mg |
| Sodík | 356 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 177,40 g |
| – cukry | 35,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| asi 250 g 250 g masa | Vepřová kýta | 250 g |
| špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
| koriandr | Koriandr semena | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 500 g 500 g pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 500 g |
| koření na pizzu Vitana | Provensálské koření | |
| kostka kostka bujónu | Bujón hovězí | |
| sůl | Sůl mořská |