Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ravioli plněné masem s italskou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 749 kJ /
1 374 kcal
Bílkoviny97,36 g
– z toho živočišné bílkoviny69,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,50 g
Tuky28,12 g
– nasycené6,52 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené9,55 g
–– polynenasycené4,45 g
––– omega 30,28 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 618 mg
Sodík 356 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy177,40 g
– cukry35,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
asi 250 g 250 g masa Vepřová kýta 250 g
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
koriandr Koriandr semena
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
500 g 500 g pasírovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 500 g
koření na pizzu Vitana Provensálské koření
kostka kostka bujónu Bujón hovězí
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.