Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubna na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie709 kJ /
169 kcal
Bílkoviny8,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,80 g
Tuky0,61 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,33 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,24 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,36 g
Sacharidy25,70 g
– cukry19,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední kedlubny nakrájené na kostky Kedluben čerstvý 360 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1 lžičky 1 lžičky soli Sůl mořská 8 g
1-3 1-3 (dle preference) lžičky hladké rýžové mouky Mouka rýžová hladká
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.