Nutriční hodnoty (Kedlubna na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 709 kJ / 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
| Tuky | 0,61 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,33 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,29 g |
| Sůl | 8,36 g |
| Sacharidy | 25,70 g |
| – cukry | 19,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 střední kedlubny nakrájené na kostky | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1 lžičky 1 lžičky soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1-3 1-3 (dle preference) lžičky hladké rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | |
| olej | Olej řepkový |