Nutriční hodnoty (Kuřecí stehýnka na jablíčkách a brusinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 607 kJ / 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 0,52 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,21 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,55 g |
| – cukry | 31,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks kuřecích stehen (či jiného kuřecího masa, lépe s kostí) | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 2 hrstky sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| bujón nebo vývar dle potřeby (vaříte-li pro starší, pak doporučuju bílé víno) | Bujón hovězí | |
| 1 - 2 lžíce 1 - 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 18 g |
| na špičku lžičky lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř dle chuti | Pepř černý |