Nutriční hodnoty (Vepřové řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 129 kJ / 31 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,21 g |
– nasycené | 1,41 g |
– nenasycené | 0,80 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,55 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,05 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 1,37 g |
– cukry | 0,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600-700 g 600-700 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 650 g |
strouhanka (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
1/2 l 1/2 l vývaru | Vývar masový | 500 ml |
50-60 g 50-60 g másla | Máslo kravské | 55 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový |