Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové řízky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie129 kJ /
31 kcal
Bílkoviny1,37 g
– z toho živočišné bílkoviny1,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky2,21 g
– nasycené1,41 g
– nenasycené0,80 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené0,55 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,05 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy1,37 g
– cukry0,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600-700 g 600-700 g vepřové kýty Vepřová kýta 650 g
strouhanka (dle potřeby) Strouhanka pšeničná
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
1/2 l 1/2 l vývaru Vývar masový 500 ml
50-60 g 50-60 g másla Máslo kravské 55 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.