Nutriční hodnoty (Vepřové řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 129 kJ / 31 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 2,21 g |
| – nasycené | 1,41 g |
| – nenasycené | 0,80 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 0,55 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,05 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 339 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 1,37 g |
| – cukry | 0,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600-700 g 600-700 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 650 g |
| strouhanka (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 1/2 l 1/2 l vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| 50-60 g 50-60 g másla | Máslo kravské | 55 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |