Nutriční hodnoty (Přízdoba ke smaženému Hermelínu a vařeným bramborám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 971 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
Tuky | 96,36 g |
– nasycené | 12,05 g |
– nenasycené | 75,80 g |
–– mononenasycené | 21,65 g |
–– polynenasycené | 54,14 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 973 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 naťová jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
120 g 120 g tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 120 g |
3 3 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |