Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přízdoba ke smaženému Hermelínu a vařeným bramborám)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 971 kJ /
949 kcal
Bílkoviny4,02 g
– z toho živočišné bílkoviny2,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,62 g
Tuky96,36 g
– nasycené12,05 g
– nenasycené75,80 g
–– mononenasycené21,65 g
–– polynenasycené54,14 g
––– omega 31,20 g
Vláknina8,88 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 973 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy12,00 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 naťová jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
120 g 120 g tatarské omáčky Tatarská omáčka 120 g
3 3 ředkvičky Ředkvička čerstvá
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.