Nutriční hodnoty (Přízdoba ke smaženému Hermelínu a vařeným bramborám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 971 kJ / 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
| Tuky | 96,36 g |
| – nasycené | 12,05 g |
| – nenasycené | 75,80 g |
| –– mononenasycené | 21,65 g |
| –– polynenasycené | 54,14 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 8,88 g |
| Cholesterol | 156 mg |
| Sodík | 973 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 naťová jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 120 g 120 g tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 120 g |
| 3 3 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |