Nutriční hodnoty (Bramborový salát netradičně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 113 kJ / 1 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,68 g |
| Tuky | 114,94 g |
| – nasycené | 16,15 g |
| – nenasycené | 85,21 g |
| –– mononenasycené | 29,48 g |
| –– polynenasycené | 55,73 g |
| ––– omega 3 | 1,31 g |
| Vláknina | 12,80 g |
| Cholesterol | 674 mg |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 73,40 g |
| – cukry | 15,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6-8 6-8 ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 3-4 3-4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 lžíce 2 lžíce oliv | Olivy čerstvé zralé | 30 g |
| 2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
| 2 2 vejce uvařená na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 8 8 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
| 120 ml 120 ml ochucené majonézy | Majonéza | 120 g |