Nutriční hodnoty (Barevný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 281 kJ / 545 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
| Tuky | 30,31 g |
| – nasycené | 13,67 g |
| – nenasycené | 13,85 g |
| –– mononenasycené | 11,24 g |
| –– polynenasycené | 2,61 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 14,80 g |
| Cholesterol | 327 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,81 g |
| Sacharidy | 27,38 g |
| – cukry | 22,47 g |
| ––– laktóza | 7,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 200 g |
| 10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
| 1 1 vejce vařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
| 5 5 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| 150 g 150 g smetanového bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| citronová štáva | Šťáva z citrónu |