Nutriční hodnoty (Krůtí na divoko s jalovcem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 23 278 kJ / 5 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 379,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 376,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
| Tuky | 378,42 g |
| – nasycené | 212,23 g |
| – nenasycené | 162,58 g |
| –– mononenasycené | 94,04 g |
| –– polynenasycené | 68,54 g |
| ––– omega 3 | 2,10 g |
| Vláknina | 15,89 g |
| Cholesterol | 640 mg |
| Sodík | 37,40 g |
| Sůl | 100,31 g |
| Sacharidy | 155,46 g |
| – cukry | 12,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg krůtího masa ze stehna | Krůta prsa bez kůže | 1000 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
| 1 litr 1 litr masového bujónu nebo vývaru (drůbeží) | Bujón hovězí | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 8 kuliček 8 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |