Nutriční hodnoty (Ukrajinský piroh z veky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 499 kJ / 5 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 229,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,35 g |
Tuky | 501,60 g |
– nasycené | 260,56 g |
– nenasycené | 223,50 g |
–– mononenasycené | 190,35 g |
–– polynenasycené | 33,15 g |
––– omega 3 | 1,14 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 12,69 g |
Sůl | 30,75 g |
Sacharidy | 43,50 g |
– cukry | 38,20 g |
––– laktóza | 30,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 krájená veka (nebo toustový chléb) | Veka | |
500 g 500 g šunky (nebo salámu) | Šunka vepřová vařená | 500 g |
300 g 300 g jemně krájené anglické slaniny | Anglická slanina | 300 g |
2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
150-200 g 150-200 g másla | Máslo kravské | 175 g |
300 g 300 g strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kopr | Kopr nať čerstvý |