Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový nákyp se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 129 kJ /
1 226 kcal
Bílkoviny58,39 g
– z toho živočišné bílkoviny53,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,85 g
Tuky90,72 g
– nasycené38,71 g
– nenasycené45,89 g
–– mononenasycené37,57 g
–– polynenasycené8,33 g
––– omega 31,03 g
Vláknina6,08 g
Cholesterol 644 mg
Sodík 2,51 g
Sůl6,19 g
Sacharidy42,48 g
– cukry16,57 g
––– laktóza10,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední květák Květák čerstvý
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
10 ml 10 ml oleje Olej řepkový 10 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
6 6 sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
20 ml 20 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 20 ml
150 g 150 g strouhaných sýrů (více druhů, zbytky, eidam, Niva, Hermelín) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bylinky (libeček, petrželka, dle chuti) Petržel nať čerstvá
strouhanka na vysypání zapékací misky Strouhanka pšeničná
tuk na vymazání zapékací misky Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.