Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 008 kJ / 3 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,89 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,84 g |
| Tuky | 254,88 g |
| – nasycené | 144,47 g |
| – nenasycené | 103,04 g |
| –– mononenasycené | 83,41 g |
| –– polynenasycené | 19,63 g |
| ––– omega 3 | 3,47 g |
| Vláknina | 46,88 g |
| Cholesterol | 861 mg |
| Sodík | 3,85 g |
| Sůl | 9,61 g |
| Sacharidy | 76,58 g |
| – cukry | 31,95 g |
| ––– laktóza | 12,66 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky brokolice | Brokolice čerstvá | 600 g |
| 350 g 350 g mražených fazolek | Fazolky mražené | 350 g |
| 1 krabička 1 krabička čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 PL 1 PL škrobové moučky | Bramborový škrob | 15 g |
| 2 KL 2 KL kari | Kari | 10 g |
| 2 KL 2 KL Podravky | Kořenící směs sypká | 10 g |
| 1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 10 g |
| 2 kelímky 2 kelímky šlehačky nebo smetany | Šlehačka 35% | 500 ml |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| pepř | Pepř černý |