Nutriční hodnoty (Lehká frittata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 115 kJ / 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 29,55 g |
| – nasycené | 9,95 g |
| – nenasycené | 12,71 g |
| –– mononenasycené | 10,23 g |
| –– polynenasycené | 2,49 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 797 mg |
| Sodík | 399 mg |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 20,87 g |
| – cukry | 17,27 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 středního pórku nakrájeného na plátky | Pórek čerstvý | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| lžička lžička másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| asi 200 g 200 g lučiny (měla jsem vykapanou z jogurtu 450 ml) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
| šunka (nemusí být) | Šunka vepřová vařená |