Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehká frittata)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 115 kJ /
506 kcal
Bílkoviny37,86 g
– z toho živočišné bílkoviny35,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,95 g
Tuky29,55 g
– nasycené9,95 g
– nenasycené12,71 g
–– mononenasycené10,23 g
–– polynenasycené2,49 g
––– omega 30,11 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 797 mg
Sodík 399 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy20,87 g
– cukry17,27 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 středního pórku nakrájeného na plátky Pórek čerstvý
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
lžička lžička másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
asi 200 g 200 g lučiny (měla jsem vykapanou z jogurtu 450 ml) Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml
šunka (nemusí být) Šunka vepřová vařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.