Nutriční hodnoty (Lehká frittata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 115 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 29,55 g |
– nasycené | 9,95 g |
– nenasycené | 12,71 g |
–– mononenasycené | 10,23 g |
–– polynenasycené | 2,49 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 20,87 g |
– cukry | 17,27 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 středního pórku nakrájeného na plátky | Pórek čerstvý | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
lžička lžička másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
asi 200 g 200 g lučiny (měla jsem vykapanou z jogurtu 450 ml) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
šunka (nemusí být) | Šunka vepřová vařená |