Nutriční hodnoty (Salát s tuřínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 786 kJ / 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,55 g |
| Tuky | 11,36 g |
| – nasycené | 1,67 g |
| – nenasycené | 9,66 g |
| –– mononenasycené | 7,98 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 13,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 10,04 g |
| – cukry | 5,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 středního tuřínu | Tuřín čerstvý | |
| 1/2 1/2 středního celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 4 4 střední ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 čekanka | Čekanka listová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |