Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medové koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 324 kJ /
1 033 kcal
Bílkoviny5,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,28 g
Tuky54,17 g
– nasycené7,42 g
– nenasycené46,67 g
–– mononenasycené40,07 g
–– polynenasycené6,60 g
––– omega 30,06 g
Vláknina12,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy100,49 g
– cukry85,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velké vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 malé mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
sůl Sůl mořská
2-3 2-3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 kávová lžička celého pepře Pepř černý
1 1 kávová lžička jalovce Jalovec sušený
1 1 kávová lžička hořčičného semínka Hořčice žlutá semena
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
1 lžíce 1 lžíce kmínu Kmín 15 g
500 ml 500 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 500 ml
asi 2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.