Nutriční hodnoty (Paprikovaný vepřový bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 208 kJ / 1 962 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,21 g |
| Tuky | 178,20 g |
| – nasycené | 46,38 g |
| – nenasycené | 93,90 g |
| –– mononenasycené | 76,62 g |
| –– polynenasycené | 17,28 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 1,05 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 359 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 1,75 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g bůčku | Vepřový bok | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky celého pepře | Pepř černý | 3.5 g |
| 1 kousek 1 kousek cibule | Cibule čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená |