Nutriční hodnoty (Paprikovaný vepřový bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 208 kJ / 1 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,21 g |
Tuky | 178,20 g |
– nasycené | 46,38 g |
– nenasycené | 93,90 g |
–– mononenasycené | 76,62 g |
–– polynenasycené | 17,28 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 1,05 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 359 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 1,75 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g bůčku | Vepřový bok | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky celého pepře | Pepř černý | 3.5 g |
1 kousek 1 kousek cibule | Cibule čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená |