Nutriční hodnoty (Květákové tandoori placičky s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 680 kJ / 879 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,35 g |
| Tuky | 30,52 g |
| – nasycené | 5,82 g |
| – nenasycené | 19,16 g |
| –– mononenasycené | 14,01 g |
| –– polynenasycené | 5,15 g |
| ––– omega 3 | 1,62 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 711 mg |
| Sodík | 725 mg |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 48,35 g |
| – cukry | 0,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 květák (6 velkých květákových růžic) | Květák čerstvý | |
| 1 PL 1 PL červené curry pasty | Curry pasta | 15 g |
| 1 PL 1 PL tandoori masala (rovná) | Tandoori masala | 15 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 PL 3 PL solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
| 1 PL 1 PL oleje + na pečení | Olej řepkový | 11 ml |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |