Nutriční hodnoty (Bublanina s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 241 kJ / 3 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,35 g |
| Tuky | 186,94 g |
| – nasycené | 19,39 g |
| – nenasycené | 150,70 g |
| –– mononenasycené | 106,95 g |
| –– polynenasycené | 43,75 g |
| ––– omega 3 | 12,63 g |
| Vláknina | 29,10 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 581 mg |
| Sůl | 1,95 g |
| Sacharidy | 284,85 g |
| – cukry | 151,75 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 170 g 170 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 170 g |
| 120 g 120 g hroznového cukru | Glukóza | 120 g |
| 150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 350 g 350 g jahod (či jiného ovoce) | Jahody čerstvé | 350 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý |