Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Soparnik)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie13 113 kJ /
3 134 kcal
Bílkoviny125,02 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,02 g
Tuky95,42 g
– nasycené27,73 g
– nenasycené63,98 g
–– mononenasycené50,05 g
–– polynenasycené13,93 g
––– omega 31,66 g
Vláknina36,88 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,47 g
Sůl5,00 g
Sacharidy427,71 g
– cukry45,84 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky (já jsem 1/4 nahradila celozrnnou špaldovou) Mouka pšeničná hladká 500 g
350 ml 350 ml vody Voda 350 ml
1/2 1/2 čajové lžičky soli Sůl mořská
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
svazek svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 stroužky 2 stroužky česneku na posypání koláče Česnek čerstvý 14 g
hrst hrst listové petrželky Petržel nať čerstvá
0,5 kg 0,5 kg mangoldu nebo listového špenátu Mangold 500 g
200 g 200 g čerstvého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
hrst hrst sekaných loupaných mandlí Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.