Nutriční hodnoty (Řecké citrónové kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 341 kJ / 1 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,78 g |
| Tuky | 97,76 g |
| – nasycené | 13,22 g |
| – nenasycené | 82,38 g |
| –– mononenasycené | 71,05 g |
| –– polynenasycené | 11,32 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 25,62 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 130,34 g |
| – cukry | 13,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kuřete | Kuře | |
| 12 12 menších brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 8 8 šalotek nebo větších jarních cibulek (pouze bílé části) | Šalotka čerstvá | |
| 3 3 citróny | Citrón čerstvý | 270 g |
| 1 1 až 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | |
| 1 dcl 1 dcl olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hrst hrst tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený |