Nutriční hodnoty (Vepřové se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 866 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 19,83 g |
– nasycené | 6,24 g |
– nenasycené | 9,49 g |
–– mononenasycené | 7,16 g |
–– polynenasycené | 2,33 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 16,37 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa (kýta, plec, kotleta) | Vepřová kýta | 500 g |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
cuketa | Cuketa čerstvá | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 l 1/2 l vývaru (zeleninový, masový) | Vývar hovězí | 500 ml |
2 lžičky 2 lžičky bramborového škrobu (Solamyl) | Bramborový škrob | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
přepuštěné máslo | Ghí | |
kmín | Kmín |