Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 866 kJ /
685 kcal
Bílkoviny109,31 g
– z toho živočišné bílkoviny108,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky19,83 g
– nasycené6,24 g
– nenasycené9,49 g
–– mononenasycené7,16 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,22 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy16,37 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa (kýta, plec, kotleta) Vepřová kýta 500 g
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
pórek Pórek čerstvý
řapíkatý celer Celer řapíkatý
cuketa Cuketa čerstvá
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 l 1/2 l vývaru (zeleninový, masový) Vývar hovězí 500 ml
2 lžičky 2 lžičky bramborového škrobu (Solamyl) Bramborový škrob 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
přepuštěné máslo Ghí
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.