Nutriční hodnoty (Vepřové se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 866 kJ / 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 19,83 g |
| – nasycené | 6,24 g |
| – nenasycené | 9,49 g |
| –– mononenasycené | 7,16 g |
| –– polynenasycené | 2,33 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 16,37 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřového masa (kýta, plec, kotleta) | Vepřová kýta | 500 g |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
| cuketa | Cuketa čerstvá | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 l 1/2 l vývaru (zeleninový, masový) | Vývar hovězí | 500 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky bramborového škrobu (Solamyl) | Bramborový škrob | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| přepuštěné máslo | Ghí | |
| kmín | Kmín |