Nutriční hodnoty (Vařená hovězí plec s Iberijským špekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 11 303 kJ / 2 701 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 223,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 220,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
| Tuky | 193,34 g |
| – nasycené | 91,91 g |
| – nenasycené | 97,01 g |
| –– mononenasycené | 83,16 g |
| –– polynenasycené | 13,86 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 610 mg |
| Sodík | 4,27 g |
| Sůl | 10,90 g |
| Sacharidy | 15,20 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězí plece | Hovězí plec | 1000 g |
| 20 dkg 20 dkg jemně nakrájeného Iberijského špeku | Špek | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |