Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařená hovězí plec s Iberijským špekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 303 kJ /
2 701 kcal
Bílkoviny223,01 g
– z toho živočišné bílkoviny220,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,01 g
Tuky193,34 g
– nasycené91,91 g
– nenasycené97,01 g
–– mononenasycené83,16 g
–– polynenasycené13,86 g
––– omega 30,45 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 4,27 g
Sůl10,90 g
Sacharidy15,20 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězí plece Hovězí plec 1000 g
20 dkg 20 dkg jemně nakrájeného Iberijského špeku Špek 200 g
1 lžíce 1 lžíce Dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
celý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.