Nutriční hodnoty (Vařená hovězí plec s Iberijským špekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 303 kJ / 2 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 220,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
Tuky | 193,34 g |
– nasycené | 91,91 g |
– nenasycené | 97,01 g |
–– mononenasycené | 83,16 g |
–– polynenasycené | 13,86 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,90 g |
Sacharidy | 15,20 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězí plece | Hovězí plec | 1000 g |
20 dkg 20 dkg jemně nakrájeného Iberijského špeku | Špek | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
celý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |