Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studená polévka z pečených rajčat)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie792 kJ /
189 kcal
Bílkoviny5,73 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,73 g
Tuky1,12 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,61 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,65 g
– cukry26,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
asi 1 lžíce 1 lžíce nasekaných čerstvých bylinek Petržel nať čerstvá 15 g
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
panenský olivový olej Olej olivový
bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.