Nutriční hodnoty (Studená polévka z pečených rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 792 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,73 g |
Tuky | 1,12 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,61 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,65 g |
– cukry | 26,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
asi 1 lžíce 1 lžíce nasekaných čerstvých bylinek | Petržel nať čerstvá | 15 g |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
panenský olivový olej | Olej olivový | |
bazalka | Bazalka čerstvá |