Nutriční hodnoty (Studená polévka z pečených rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 792 kJ / 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,73 g |
| Tuky | 1,12 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,61 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,65 g |
| – cukry | 26,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| asi 1 lžíce 1 lžíce nasekaných čerstvých bylinek | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| panenský olivový olej | Olej olivový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |