Nutriční hodnoty (Ovocný dort s tvarohovou šlehačkou a želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 764 kJ / 1 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 27,62 g |
– nasycené | 10,84 g |
– nenasycené | 10,75 g |
–– mononenasycené | 8,70 g |
–– polynenasycené | 2,05 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 225,90 g |
– cukry | 153,50 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce vřelé vody | Voda | 54 ml |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
1 vanička 1 vanička tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
želatina galaretka |