Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zdravá sekaná)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie141 592 kJ /
33 841 kcal
Bílkoviny899,44 g
– z toho živočišné bílkoviny100,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny798,76 g
Tuky237,25 g
– nasycené62,36 g
– nenasycené128,02 g
–– mononenasycené52,91 g
–– polynenasycené75,11 g
––– omega 34,69 g
Vláknina899,94 g
Cholesterol 539 mg
Sodík 40,26 g
Sůl100,02 g
Sacharidy6 584,48 g
– cukry430,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g libového mletého masa Vepřový ořez 500 g
50 g 50 g salámu Choriza Chorizo 50 g
1 šálek 1 šálek čerstvé celozrnné strouhanky Strouhanka pšeničná 250 g
1 1 strouhaná malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 oloupané mrkve - hrubě nastrouhané Mrkev čerstvá 100 g
70 g 70 g rajčatového protlaku (minikonzerva) Protlak rajčatový 70 g
2 lžíce 2 lžíce sekané petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/4 šálku 1/4 šálku barbecue omáčky Barbeque omáčka
9 9 vařených brambor Brambor zimní 450 g
1 svazek 1 svazek očištěné a oloupané jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
karotky Mrkev čerstvá
150 g 150 g zelené fazolky Fazolky čerstvé 150 g
1/2 1/2 větší cibule Cibule čerstvá 35 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce směsi koření na barbecue se zeleným pepřem (fa Rojík Ladislav, Brno) Grilovací koření
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat (400 g) Rajče červené čerstvé
15 kostek 15 kostek (50 – 60 g) hnědého cukru Cukr třtinový
2-3 lžíce 2-3 lžíce octa balzamico Ocet balsamikový bílý 50 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce tekutého koření Maggi Polévkové koření tekuté 7.5 ml
1 lžíce 1 lžíce brusinkové marmelády Marmeláda brusinková 15 g
750 750 g oškrábaných a na kostky pokrájených brambor Brambor zimní 37500 g
2 2 stopky celerové natě Petržel nať čerstvá
2-3 snítky 2-3 snítky petrželové natě Petržel nať čerstvá
1 1 cibule (ve slupce) Cibule čerstvá 70 g
lžička lžička drceného kmínu Kmín mletý
sůl Sůl mořská
1 l 1 l horkého zeleninového bujónu Bujón zeleninový 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.