Nutriční hodnoty (Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,95 g |
| Tuky | 1,60 g |
| – nasycené | 0,46 g |
| – nenasycené | 0,96 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 15,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 225 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,30 g |
| – cukry | 55,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g červeného zelí (menší hlávka) | Zelí červené čerstvé | 700 g |
| 4 PL 4 PL omastku | Výpek | |
| 1 PL 1 PL mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 3 3 – 4 lodyhy rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
| 1 dl 1 dl vřící vody - s vodou opatrně, jen dle potřeby | Voda | 100 ml |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý |