Nutriční hodnoty (Jarní kedlubny podle pana Sapíka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 181 kJ / 282 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,56 g |
| Tuky | 0,68 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,47 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 32,50 g |
| – cukry | 19,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 80 g 80 g zeleného hrášku | Hrášek zelený | 80 g |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské |