Nutriční hodnoty (Candát na másle s pažitkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 124 kJ / 508 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,09 g |
| Tuky | 48,00 g |
| – nasycené | 24,65 g |
| – nenasycené | 21,74 g |
| –– mononenasycené | 17,93 g |
| –– polynenasycené | 3,81 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 118 mg |
| Sodík | 62 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 7,39 g |
| – cukry | 6,13 g |
| ––– laktóza | 5,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 candát (upravený na filety) | Candát filet | |
| 1 1 šalotka (nebo malá cibulka) | Šalotka čerstvá | |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce suchého bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |
| 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu křenu (není nutné) | Křen čerstvý |