Nutriční hodnoty (Panádlová zahradnická cibulačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 547 kJ / 1 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,94 g |
| Tuky | 64,21 g |
| – nasycené | 35,35 g |
| – nenasycené | 24,33 g |
| –– mononenasycené | 20,46 g |
| –– polynenasycené | 3,87 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 81,35 g |
| Cholesterol | 542 mg |
| Sodík | 727 mg |
| Sůl | 1,92 g |
| Sacharidy | 90,18 g |
| – cukry | 46,28 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 3 3 housky den staré | Houska pšeničná | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel s natí | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2-3 řapíky 2-3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1250 g |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 3-4 lžičky 3-4 lžičky vinného octa (balzamiko tmavý) | Ocet vinný bílý | 17.5 ml |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |