Nutriční hodnoty (Borůvkový tvarožník II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 951 kJ / 1 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 77,98 g |
– nasycené | 40,39 g |
– nenasycené | 28,63 g |
–– mononenasycené | 23,74 g |
–– polynenasycené | 4,89 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 820 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 215,36 g |
– cukry | 155,92 g |
––– laktóza | 18,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g měkkého tvarohu (polotučného) | Tvaroh polotučný | 500 g |
400 g 400 g borůvek | Borůvky čerstvé | 400 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
3 3 vejce, oddělené žloutky a bílky | Vaječný žloutek | 69 g |
80 g 80 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 80 g |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |