Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátovo – ricottové noky s pečeným lilkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 671 kJ /
1 116 kcal
Bílkoviny41,15 g
– z toho živočišné bílkoviny15,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,27 g
Tuky49,65 g
– nasycené11,62 g
– nenasycené33,83 g
–– mononenasycené24,67 g
–– polynenasycené9,16 g
––– omega 30,53 g
Vláknina22,36 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy115,08 g
– cukry27,50 g
––– laktóza2,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
90 g 90 g čerstvého špenátu Špenát čerstvý 90 g
80 g 80 g ricotty Ricotta 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
120 g 120 g hladké mouky + na pomoučnění Mouka pšeničná hladká 120 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g lilku Lilek čerstvý 200 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce bílých a černých sezamových semínek Sezam loupaný 15 g
10 10 cherry rajčat Rajčata cherry 300 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.