Nutriční hodnoty (Špenátovo – ricottové noky s pečeným lilkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 671 kJ / 1 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,27 g |
Tuky | 49,65 g |
– nasycené | 11,62 g |
– nenasycené | 33,83 g |
–– mononenasycené | 24,67 g |
–– polynenasycené | 9,16 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 22,36 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 115,08 g |
– cukry | 27,50 g |
––– laktóza | 2,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
90 g 90 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 90 g |
80 g 80 g ricotty | Ricotta | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
120 g 120 g hladké mouky + na pomoučnění | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g lilku | Lilek čerstvý | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílých a černých sezamových semínek | Sezam loupaný | 15 g |
10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |