Nutriční hodnoty (Zelený salát s cizrnou a quinoou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 605 kJ / 384 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,04 g |
| Tuky | 16,56 g |
| – nasycené | 2,63 g |
| – nenasycené | 12,45 g |
| –– mononenasycené | 8,68 g |
| –– polynenasycené | 3,77 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 26,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 29,73 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| římský salát | Salát římský čerstvý | |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| polníček | Polníček čerstvý | |
| čerstvý špenát | Špenát čerstvý | |
| lístky lístky červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 60 g 60 g uvařené cizrny | Cizrna | 60 g |
| 20 g 20 g quinoy | Quinoa | 20 g |
| 30 g 30 g mladého zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 30 g |
| 1 1 hrstka mungo výhonků | ||
| 40 g 40 g avokáda | Avokádo čerstvé | 40 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 5.5 ml |
| 1 lžička 1 lžička šťávy z limetky | Limetka čerstvá | |
| 1 1 lžička kuliček růžového pepře | Pepř růžový | |
| 5 lístků 5 lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |