Nutriční hodnoty (Jáhlový salát s amarantem, pečenou zeleninou a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 768 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,65 g |
| Tuky | 17,18 g |
| – nasycené | 2,08 g |
| – nenasycené | 14,88 g |
| –– mononenasycené | 10,30 g |
| –– polynenasycené | 4,58 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 10,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 50,52 g |
| – cukry | 5,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 g 20 g amarantu | Amarant | 20 g |
| 40 g 40 g jáhel | Jáhly | 40 g |
| 50 g 50 g lilku | Lilek čerstvý | 50 g |
| 50 g 50 g cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
| 10 g 10 g mandlí | Mandle neloupané | 10 g |
| 10 ml 10 ml olivový olej | Olej olivový | 10 ml |
| Sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekaných čerstvých bylinek | Petržel nať čerstvá | 15 g |