Nutriční hodnoty (Teplý čokoládový dortík (Fondant au chocolat))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 285 kJ / 4 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
| Tuky | 292,24 g |
| – nasycené | 170,18 g |
| – nenasycené | 101,95 g |
| –– mononenasycené | 91,40 g |
| –– polynenasycené | 10,55 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 1,67 g |
| Sodík | 429 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 427,80 g |
| – cukry | 357,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hořké čokolády (stačí i obyčejná čokoláda na vaření) | Čokoláda hořká 40% | 250 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |