Nutriční hodnoty (Tagliatelle Bolognes)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 482 kJ / 1 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,06 g |
Tuky | 50,04 g |
– nasycené | 23,05 g |
– nenasycené | 24,90 g |
–– mononenasycené | 20,38 g |
–– polynenasycené | 4,53 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 40,65 g |
– cukry | 20,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g slaniny (pancetty) | Špek | 50 g |
200 g 200 g mletého hovězího masa ( můžete použít i 100g hovězího a 100g vepřového) | Hovězí ořez | 200 g |
2 2 cibule nakrájené nadrobno | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 mrkve (nakrájené na kostičky) | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
2 plechovky 2 plechovky drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
snítka snítka čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
snítka snítka čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka krupicového cukru | Cukr bílý | |
olivový olej | Olej olivový |