Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tagliatelle Bolognes)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 482 kJ /
1 071 kcal
Bílkoviny52,81 g
– z toho živočišné bílkoviny41,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,06 g
Tuky50,04 g
– nasycené23,05 g
– nenasycené24,90 g
–– mononenasycené20,38 g
–– polynenasycené4,53 g
––– omega 30,07 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,49 g
Sůl3,60 g
Sacharidy40,65 g
– cukry20,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g slaniny (pancetty) Špek 50 g
200 g 200 g mletého hovězího masa ( můžete použít i 100g hovězího a 100g vepřového) Hovězí ořez 200 g
2 2 cibule nakrájené nadrobno Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve (nakrájené na kostičky) Mrkev čerstvá 100 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
300 ml 300 ml červeného vína Víno červené suché 300 ml
2 plechovky 2 plechovky drcených rajčat Pyré z červených rajčat
těstoviny Těstoviny pšeničné
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
snítka snítka čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
snítka snítka čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
špetka špetka krupicového cukru Cukr bílý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.