Nutriční hodnoty (Bramborový salát s cizrnou a rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 796 kJ / 1 624 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,80 g |
| Tuky | 47,78 g |
| – nasycené | 8,06 g |
| – nenasycené | 30,90 g |
| –– mononenasycené | 18,90 g |
| –– polynenasycené | 12,00 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 97,20 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 713 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 162,10 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 250 g 250 g uvařené cizrny (nebo sterilované) | Cizrna | 250 g |
| 1 1 velká hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 3 vejce uvařená natvrdo (nemusí být) | Vejce slepičí | 210 g |