Nutriční hodnoty (Čirok se zelím a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,89 g |
| Tuky | 23,70 g |
| – nasycené | 2,13 g |
| – nenasycené | 20,97 g |
| –– mononenasycené | 14,10 g |
| –– polynenasycené | 6,87 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 23,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 40,00 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1/4 hlávky 1/4 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
| 1 hrnek 1 hrnek čirokového zrna | Čirok | |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 375 ml |
| hrst hrst nahrubo nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| čerstvé zelené bylinky (použila jsem petrželku a pažitku) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |