Nutriční hodnoty (Zeleninová pánev s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 404 kJ / 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
| Tuky | 5,63 g |
| – nasycené | 1,49 g |
| – nenasycené | 3,32 g |
| –– mononenasycené | 2,13 g |
| –– polynenasycené | 1,19 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 2,70 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 287 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 10,95 g |
| – cukry | 10,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 dkg 50 dkg kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| 2 - 3 2 - 3 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 větší žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 3 růžičky 3 růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1/2 1/2 pórku (nebo 2 jarní cibulky) | Pórek čerstvý | |
| sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| sterilovaný hrášek (já použila směs Mexico od Bonduelle) | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mleté chilli papričky podle chuti | Chilli paprička čerstvá |