Nutriční hodnoty (Letní pohankový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,92 g |
| Tuky | 4,82 g |
| – nasycené | 0,91 g |
| – nenasycené | 3,73 g |
| –– mononenasycené | 1,70 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 30,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 169,35 g |
| – cukry | 19,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g uvařené pohanky | Pohanka loupaná | 200 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 4-5 4-5 vyzrálých rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
| 0,5 0,5 střední cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 1 velká hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olivový olej (nebo jiný) | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |