Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 2. 2011 23:29

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 075 kJ / 257 kcal
Bílkoviny4,42 g
Tuky5,00 g
Vláknina1,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,55 g
Sacharidy47,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokrm pochází z pořadu Prima vařečka, kde ho připravovala žena, provdaná do Švédska, jako ukázku švédského jídla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

AlegroBravo

31. 12. 2017 15:04

Výborný recept se skvělou omáčkou. Přidávám foto mého výtvoru.

Niky

9. 8. 2015 10:57

Teda, moc děkuji za zajímavý recept! Muži jsem udělala lososa, sobě tedy vege variantu, ale omáčka naprosto luxusní a ryba prý také! Jsem ráda, že znám další švédský recept, rozhodně někdy zase udělám, velmi zajímavé :)

Nina.Angels

11. 1. 2014 12:45

Je to přímo ooobrmňamka :yes: ;-) :-K

Tereza Blazkova

29. 7. 2012 10:34

Elizo :-K, opravdu to byla mňamka :yes:. K narozeninám si manžel přál na oběd rybu a já vybrala Tvůj receptík :-). Vím, že jsem šáhla po tom správném. Bodíka jsem Ti už dala předtím, tak teď už jenom fotečku ;-).

Eliza

27. 3. 2011 09:37

Radko, vysušená není, to za deset minut pečení tučný losos fakt nestihne.
Jemné maso - kuře, ryby - peču na více stupňů, přes 200°C a maso, které je potřeba péct déle - hovězí, vepřové - naopak dlouze a při nižší teplotě. Nevím, třeba je to špatně, ale je to zkušenost mých předků (kuchařů) a maso je vždy dobré.

RadkaS

26. 2. 2011 18:11

fotky krasny, ale pect rybu na 250 se mi zda hodne. musi se vysusit. ja bych dala tak 180 max:-S:-8

maiva

14. 2. 2011 14:17

Recept vypadá zajímavě:-p s hořčicí lososa jsem ještě nedělala,mám co zkoušet:-p:-p:yes::yes:

marcik

14. 2. 2011 13:08

:yes::-K:-p

Romario

14. 2. 2011 10:56

Další recept na lososa do sbírky. Skvělé:yes::-K

isindy

14. 2. 2011 10:26

to je zase lahoda na talíři :-8 Elizo, boduješ ;-)+

mysulka

14. 2. 2011 09:04

:-p:yes: mňam, to bych si dala a klidně i teď:-8:yes::-K

Tereza Blazkova

14. 2. 2011 08:47

To bude mňamka :yes: +7

Simona Skolakova

14. 2. 2011 08:24

moc dobrá kombinace dala bych si hned:-p+1:yes:

Pajaska

14. 2. 2011 01:11

:-p:-p:yes::yes:

Eliza

14. 2. 2011 00:24

Jani, losos s koprem a něčím dosladka je právě typické pro švédskou kuchyni. Mně tato kombinace zachutnala ihned; naopak například na francouzskou kuchyni a na typicky italské těstoviny jsem si musela chvilku zvykat...(na pizzu nee, tu miluju jakoukoli od dětství).
Okamžitá láska na talíři bylo Švédsko a hóódně na jih... - Řecko. Každá jiná, ale moje dvě nejoblíbenější národní kuchyně. ;-) A ještě Asie tak, jak ji vaří v Praze...;-):-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos na kopru losos kopr pečený losos s koprem losos s omáčkou pečený losos peceny losos s omackou losos recept medovohorcicna omacka losos s hořčičnou omáčkou hořčičná omáčka s koprem recept na lososa losos s medem a hořčicí losos recepty recepty losos s omáčkou losos recepty kopr losos s hořčicí a medem losos s koprem pečený losos s s koprem candát s hořčičnou omáčkou pstruh s hořčičnou omáčkou

Suroviny: losos, česnek, med, hořčice, omáčka sojová, vývar, mouka hladká, máslo, citron, sůl, pepř bílý

TopRecepty.cz

Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RLWE