Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelné závitky (holubky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 127 kJ /
3 854 kcal
Bílkoviny197,16 g
– z toho živočišné bílkoviny160,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,16 g
Tuky155,17 g
– nasycené51,81 g
– nenasycené92,31 g
–– mononenasycené71,03 g
–– polynenasycené21,28 g
––– omega 30,75 g
Vláknina14,90 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 1,64 g
Sůl3,90 g
Sacharidy411,05 g
– cukry24,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 ks 1 ks hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
1 kg 1 kg mletého masa Vepřový ořez 1000 g
500 g 500 g rýže Rýže bílá 500 g
2 2 rajské protlaky Protlak rajčatový
1-2 lžičky 1-2 lžičky uzené papriky (koření) Paprika uzená 7.5 g
1 lžičky 1 lžičky Vegety Kořenící směs sypká 5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
olej na osmahnutí Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.