Nutriční hodnoty (Zelné závitky (holubky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 127 kJ / 3 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,16 g |
Tuky | 155,17 g |
– nasycené | 51,81 g |
– nenasycené | 92,31 g |
–– mononenasycené | 71,03 g |
–– polynenasycené | 21,28 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 411,05 g |
– cukry | 24,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 kg 1 kg mletého masa | Vepřový ořez | 1000 g |
500 g 500 g rýže | Rýže bílá | 500 g |
2 2 rajské protlaky | Protlak rajčatový | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky uzené papriky (koření) | Paprika uzená | 7.5 g |
1 lžičky 1 lžičky Vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
olej na osmahnutí | Olej řepkový |