Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sváteční hříbková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie401 kJ /
96 kcal
Bílkoviny2,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,02 g
– nenasycené0,07 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,01 g
Vláknina3,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy19,20 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší čerstvé hříbky (můžou být i mražené nebo sušené) Hřib čerstvý
máslo Máslo kravské
kmín Kmín
zeleninový bujón Bujón zeleninový
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
1 1 nové koření Nové koření
špetka špetka pepře Pepř černý
petrželová nať Petržel nať čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.