Nutriční hodnoty (Krůtí na bazalce a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 181,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 177,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
| Tuky | 11,73 g |
| – nasycené | 4,28 g |
| – nenasycené | 6,15 g |
| –– mononenasycené | 3,36 g |
| –– polynenasycené | 2,79 g |
| ––– omega 3 | 1,59 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 375 mg |
| Sodík | 466 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 19,67 g |
| – cukry | 17,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,75 kg 0,75 kg krůtího masa (prsa) | Krůta prsa bez kůže | 750 g |
| 15 15 cherry rajčat | Rajčata cherry | 450 g |
| 15 lístků 15 lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1/2 l 1/2 l drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |