Nutriční hodnoty (Krůtí na bazalce a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 177,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 11,73 g |
– nasycené | 4,28 g |
– nenasycené | 6,15 g |
–– mononenasycené | 3,36 g |
–– polynenasycené | 2,79 g |
––– omega 3 | 1,59 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 466 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 19,67 g |
– cukry | 17,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,75 kg 0,75 kg krůtího masa (prsa) | Krůta prsa bez kůže | 750 g |
15 15 cherry rajčat | Rajčata cherry | 450 g |
15 lístků 15 lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
1/2 l 1/2 l drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
olej | Olej řepkový | |
cibule | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |