Nutriční hodnoty (Slepice v paprikové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 735 kJ / 415 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,18 g |
| Tuky | 18,27 g |
| – nasycené | 10,97 g |
| – nenasycené | 6,15 g |
| –– mononenasycené | 5,02 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 47,60 g |
| – cukry | 28,90 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vařená slepice | Slepice | |
| slepičí vývar | Vývar slepičí | |
| 2 2 čerstvé papriky na proužky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| lžička lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| lžíce lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| 150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý |