Nutriční hodnoty (Bramborová kapsa se žampionovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 181 kJ / 1 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,98 g |
| Tuky | 30,23 g |
| – nasycené | 14,28 g |
| – nenasycené | 12,56 g |
| –– mononenasycené | 6,03 g |
| –– polynenasycené | 6,53 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 21,70 g |
| Cholesterol | 309 mg |
| Sodík | 959 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 238,00 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 větší žampiony | Žampion čerstvý | |
| 100 g 100 g točeného kabanosu | Párek vepřový | 100 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hrst hrst pórku | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |