Nutriční hodnoty (Kapr podle rybářů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 173,40 g |
| – nasycené | 41,28 g |
| – nenasycené | 107,20 g |
| –– mononenasycené | 56,30 g |
| –– polynenasycené | 50,90 g |
| ––– omega 3 | 2,62 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 682 mg |
| Sodík | 3,93 g |
| Sůl | 9,80 g |
| Sacharidy | 2,62 g |
| – cukry | 0,32 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kapra nebo amura | Kapr | 600 g |
| 30 g 30 g sardelové pasty | Sardelová pasta | 30 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |