Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr podle rybářů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 253 kJ /
1 973 kcal
Bílkoviny100,38 g
– z toho živočišné bílkoviny98,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky173,40 g
– nasycené41,28 g
– nenasycené107,20 g
–– mononenasycené56,30 g
–– polynenasycené50,90 g
––– omega 32,62 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 682 mg
Sodík 3,93 g
Sůl9,80 g
Sacharidy2,62 g
– cukry0,32 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kapra nebo amura Kapr 600 g
30 g 30 g sardelové pasty Sardelová pasta 30 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
olej Olej řepkový
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
cibule Cibule čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.