Nutriční hodnoty (Kapr podle rybářů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 173,40 g |
– nasycené | 41,28 g |
– nenasycené | 107,20 g |
–– mononenasycené | 56,30 g |
–– polynenasycené | 50,90 g |
––– omega 3 | 2,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 9,80 g |
Sacharidy | 2,62 g |
– cukry | 0,32 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kapra nebo amura | Kapr | 600 g |
30 g 30 g sardelové pasty | Sardelová pasta | 30 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
olej | Olej řepkový | |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |