Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkovo-bramborový krém se smetanou a podušenými lesními houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 128 kJ /
509 kcal
Bílkoviny11,67 g
– z toho živočišné bílkoviny8,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,50 g
Tuky33,71 g
– nasycené21,50 g
– nenasycené10,73 g
–– mononenasycené8,93 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,41 g
Vláknina3,85 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy37,70 g
– cukry9,43 g
––– laktóza7,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
500 ml 500 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 500 ml
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
lesní houby (podle možností a chuti) Hřib čerstvý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.