Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta pečená s divokým kořením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 985 kJ / 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,84 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,40 g |
| – cukry | 29,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| jehněčí kýta | Jehněčí kýta | |
| 3 3 velké nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 2 větvičky 2 větvičky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| 2 větvičky 2 větvičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý |