Nutriční hodnoty (Bramborová roláda plněná brynzou a vejci se smaženou cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 240 kJ / 2 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,78 g |
Tuky | 95,41 g |
– nasycené | 38,58 g |
– nenasycené | 43,28 g |
–– mononenasycené | 34,39 g |
–– polynenasycené | 8,89 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 235,67 g |
– cukry | 26,37 g |
––– laktóza | 1,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor uvařených ve slupce oloupaných | Brambor zimní | 600 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
Sůl | Sůl mořská | |
Muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
70 g 70 g brynzy | Brynza | 70 g |
Oříšek Oříšek másla (1 lžíce) | Máslo kravské | |
1 1 malá cibule nebo 3 jarní cibulky | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 37.5 g |