Nutriční hodnoty (Bramborová roláda plněná brynzou a vejci se smaženou cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 240 kJ / 2 208 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,78 g |
| Tuky | 95,41 g |
| – nasycené | 38,58 g |
| – nenasycené | 43,28 g |
| –– mononenasycené | 34,39 g |
| –– polynenasycené | 8,89 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 33,90 g |
| Cholesterol | 1,36 g |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 2,68 g |
| Sacharidy | 235,67 g |
| – cukry | 26,37 g |
| ––– laktóza | 1,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor uvařených ve slupce oloupaných | Brambor zimní | 600 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| Sůl | Sůl mořská | |
| Muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 70 g 70 g brynzy | Brynza | 70 g |
| Oříšek Oříšek másla (1 lžíce) | Máslo kravské | |
| 1 1 malá cibule nebo 3 jarní cibulky | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 37.5 g |