Nutriční hodnoty (Opékané jehněčí maso s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 340 kJ / 1 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
| Tuky | 55,10 g |
| – nasycené | 16,20 g |
| – nenasycené | 32,22 g |
| –– mononenasycené | 25,26 g |
| –– polynenasycené | 6,96 g |
| ––– omega 3 | 2,31 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 476 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 60,60 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 600 g |
| 300 g 300 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |