Nutriční hodnoty (Opékané jehněčí maso s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 340 kJ / 1 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
Tuky | 55,10 g |
– nasycené | 16,20 g |
– nenasycené | 32,22 g |
–– mononenasycené | 25,26 g |
–– polynenasycené | 6,96 g |
––– omega 3 | 2,31 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 60,60 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 600 g |
300 g 300 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |