Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opékané jehněčí maso s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 340 kJ /
1 276 kcal
Bílkoviny129,60 g
– z toho živočišné bílkoviny121,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,80 g
Tuky55,10 g
– nasycené16,20 g
– nenasycené32,22 g
–– mononenasycené25,26 g
–– polynenasycené6,96 g
––– omega 32,31 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 476 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy60,60 g
– cukry13,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jehněčího masa Jehněčí kýta 600 g
300 g 300 g brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 300 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
200 g 200 g rajčat Rajče červené čerstvé 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.